Horloge murale

"Top 5" parhaista designseinäkelloista

les meilleurs Horloges Murales Design

Tämän hetken parhaat designseinäkellot

Seinäkello on käytännöllinen ja koristeellinen elementti, joka voi lisätä eleganssia mihin tahansa kotisi huoneeseen. Koska saatavilla on niin monia erilaisia ​​malleja, voi olla vaikea tietää, mistä etsiä paras suunnittelija seinäkello. Siksi olemme koonneet sinulle tämän päivän 5 parasta suunnittelijaseinäkelloa. Etsitkö modernia, minimalistista seinäkelloa tai perinteisempää seinäkelloa, me tarjoamme sinulle kaiken tarvittavan etsi täydellinen kello kotiisi. Tutustu parhaiden suunnittelijoiden seinäkellovalikoimaamme ja inspiroidu lisäämään sisustukseesi ripaus eleganssia.

5 TOP 5

  • 5. Roomalaisnumeroinen seinäkello
  • 4. Seinäkellon kuva
  • 3.  3D-seinäkello
  • 2. Moderni olohuoneen seinäkello
  • 1. Puinen ja metallinen seinäkello

5. Roomalaisnumeroinen seinäkello

Tämä metallinen pyöreä seinäkello on täydellinen sekoitus design-tyyliä ja teollista minimalistista tyyliä.käsinäyttö vahvistaa < kellon strong>antiikkityyli. Tämän seinäkoristeen erikoisuus on, että se sopeutuu kaikkiin sisustustyyleihin ja antaa tilaan ripaus vintage-eleganssia tai ripaus nykyaikaisuutta riippuen esineen tyylistä ja sijainnista. . Tämä seinäkello on ihanteellinen valinta mihin tahansa asuin- tai työtilaan tai ihmisille, jotka haluavat lisätä olohuoneeseensa ainutlaatuista ilmettä. Lisäksi tätä upeaa kelloa on saatavana kolmessa eri koossa ja kahdessa värissä jokaiseen makuun, kaikkiin huoneisiin ja kaikkiin seinätyyleihin.

Roman Numeral Wall Clock

4. Seinäkellon maalaus

Seinäkellokuva on koristeellinen tuote, jossa yhdistyvät täydellisesti taide ja toimivuus. Saatavilla on 11 eri tyyliä, joten voit valita sisustussuunnitteluusi parhaiten sopivan. Seinäkellotaulu on erillinen kellon ja taulun yhdistelmä, joten voit muokata sitä mieltymystesi mukaan. Runko on myös valmistettu akryylistä, mikä lisää tuotteeseen modernia ja eleganttia ilmettä. Ajattoman, tyylikkään ja toimivan muotoilunsa ansiosta se tekee varmasti vaikutuksen vieraasi ja lisää persoonallisuutta

Tableau Horloge Seinämaalaus

3.  3D Design seinäkello

Tässä luovassa suunnittelijakellossa on ainutlaatuinen 3D-muotoilu. Tämä kello on halkaisijaltaan 50 cm, joten se on riittävän suuri minkä tahansa olohuoneen keskipisteeksi. Tämä kello on varustettu kvartsiteknologialla ja sen lisäksi hiljainen toiminta tarkoittaa, että se ei häiritse rauhaasi. Tämä tekee siitä täydellisen kellon! Antiikkityylinsä ansiosta se tarjoaa klassisen ulkonäön, joka ei koskaan mene pois muodista.

 3D-seinäkello

2. Moderni olohuoneen seinäkello

tämä suunnittelijakello on yksi suosikeistamme!  Tämä seinäkello on puhtaan ja nykyaikaisen tyylinsä ansiosta ihanteellinen valinta modernin designin ystäville. Sitä on saatavana kolmessa värissä: valkoinen, musta ja mustavalkoinen, joten voit valita sisustustyyliisi parhaiten sopivan värin. Se on varustettu pyyhkäisevällä sekuntiliikkeellä, mikä tarkoittaa, että sekuntiosoitin liikkuu pehmeästi eikä nykivästi, mikä mahdollistaa miellyttävämmän katselukokemuksen. Tämä neulakärkillä oleva taideteos on täydellinen kello moderniin olohuoneeseen. Kiiltävä varjostuslasi lisää myös hienostuneisuutta tähän luksuskelloon.

suunnittelija olohuoneen seinäkello

1. Puu- ja metalliseinäkello

Vihdoin tässä on suosikkimme, puusta ja metallista valmistettu seinäkello! Josetsitkö ainutlaatuista ja tyylikästä lisättävää kodin sisustukseen, tämä kello on juuri sinua varten. Amerikkalaistyylinen ja antiikkisen ilmeen ansiosta tämä kello sopii täydellisesti kaikkiin talon huoneisiin. Upea muotoilunsa lisäksi puu- ja metalliseinäkellossa on erittäin tyylikäs kääntömekanismi ja se on varustettu poikkeuksellisella toimivuudella.

Varustettu kvartsilla hiljaisella toiminnallisuudella, joka varmistaa tarkan ajanoton ilman ärsyttävää tikitystä, joten se on ihanteellinen sijoitettavaksi minne tahansa. Puinen kellotaulu lisää luonnollisen kosketuksen kellotauluun ja täydentää itse kellon puu- ja metallirakennetta.

suunnittelija puu- ja metalliseinäkello

Parhaat designseinäkellot

Designer-seinäkellot ovat paljon enemmän kuin vain käytännöllisiä työkaluja ajan mittaamiseen. Niistä on tullut olennaisia ​​koriste-elementtejä, jotka voivat tuoda ripauksen omaperäisyyttä ja tyyliä mihin tahansa huoneeseen. Valikoimastamme löytyy 5 parasta suunnittelijaseinäkelloa, joiden avulla voit löytää täydellisen kellon sisustukseen. Valitsetpa sitten minimalistisen, modernin designin tai perinteisemmän, klassisen kellon, löydät varmasti makuusi ja elämäntyyliisi sopivan seinäkellon. Joten mene eteenpäin ja lisää ripauksen eleganssia kotiisi jollakin näistä designseinäkelloista. Kun olet hankkinut seinäkellosi, tutustu artikkeliimme "Seinäkellon ripustaminen" varmistaaksesi, että ripustat kellon turvallisesti.

Toivottavasti tästä artikkelista on ollut apua suunnittelijan seinäkellon löytämisessä.

Lue seuraavaksi

Comment accrocher une horloge murale
Comment Réparer une Horloge Murale

Jätä kommentti

Kaikki kommentit moderoidaan ennen julkaisemista.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.